Потужна молитва Святій Марті: помолися, і все збудеться

971

Марта була сестрою Марії Магдалини та Лазаря. Вони проживали у маленькому містечку Вифанії поблизу Єрусалиму. Вони були добрими друзями з Ісусом, який часто приходив до них в гості. З Біблії на відомо про три візити Ісуса.

Лука 10:38-42 (“Коли ж вони були в дорозі, він увійшов в одне село, і якась жінка, Марта на ім’я, прийняла його в хату. Була ж у неї сестра що звалася Марія; ця, сівши в ногах Господа, слухала його слова. Марта ж клопоталась усякою прислугою. Наблизившись, каже: “Господи, чи тобі байдуже, що сестра моя лишила мене саму служити? Скажи їй, щоб мені допомогла.”Озвався Господь до неї і промовив: “Марто, Марто, ти побиваєшся і клопочешся про багато,одного ж потрібно. Марія вибрала кращу частку, що не відніметься від неї.”).

Свято св. Марти – 29 липня. Під час молитви до святої 9 вівторкв повиа горіти свічка. Ця молитва така сильна, що перед закінченням тих 9 вівторків одержиш те, що собі випрошуєш, хоч би прохання було дуже складним.

(Під час молитви повинна горіти посвячена свічка. Ця молитва така сильна, що перед закінченням тих молитов одержиш те, що собі випрошуєш, хоч би прохання було дуже складним).

О Свята Марто, ти чудотворна, прибігаю до тебе за допомогою і цілком покладаюся на Тебе, що допоможеш в моїх потребах і будеш помічницею в моїх випробуваннях.

З подякою обіцяю Тобі, що буду цю молитву всюди поширювати.  Покірно, слізно прошу, потішай мене в моїх турботах і прикрощах.  Заради великої радості, яка наповнювала твоє серце, коли ти у своєму домі в Витанії дала пристановище Спасителеві світу, благаю тебе, клопочися про мене і про мою родину, щоб ми зберегли нашого Бога в своїх серцях. І тим собі заслужили Спасенного Всевишнього посередництва у нашій потребі, передусім при тій турботі, яка мене тяготить…(вказати потребу)

Свята великомученице Марто моя покровителько! Молю Тебе, будь неустанно моєю опікункою та провідницею до Неба; випроси для мене у Всевишнього небесного світла сили і мужності у спокусах. Скеровуй мої кроки, руки направляй мої до добрих справ, а серце і волю запалюй любов’ю до Бога та Ближнього. Поможи мені, аби до самої смерті я так вірно служила Богові, як Ти, св. Марто, Йому колись служила. Амінь.

Матінко Божа, прошу Тебе як помічницю в кожній нужді, допоможи, щоб за посередництвом святої Марти – перемогти ті мої тяготи і турботи, які я назвала, так, як Ти перемогла змія стародревнього і положила біля Своїх ніг.

Отче наш…  Богородице Діво… Слава Отцю…  Свята Марто, проси за нас Ісуса ( 9 разів).

За матеріалами – molytva.at.ua

Loading...
попередня статтяДівчина задала невuнне запитання про курячі стегенця і відразу стала зіркою інтернету
наступна статтяДружина думала, що чоловік з донькою готують вечерю, зайшла на кухню і 0степеніла